Autoschade Ladonk is aangesloten bij Focwa Autoschade Ladonk is aangesloten bij Schadegarant Autoschade Ladonk is aangesloten bij Noord Hollandsche verzekeringen

Autoschade Ladonk voor schadeherstel, uitdeuken. spotrepair en overspuiten van uw auto, gewoon in Boxtel.

Bij Autoschade Ladonk uit Boxtel wordt uw auto keurig hersteld van schade na een ongeluk. Uitdeuken, spuiten, spotrepair wij zijn helemaal thuis op het gebied van schadeherstel bij welke schade dan ook aan uw auto.

Wat kan Autoschadelijk Ladonk uit de gemeente Boxtel, Liempde, Lennisheuvel voor u betekenen wanneer u schade heeft aan uw auto, caravan, camper, vrachtwagen of motor. Lees hieronder de mogelijkheden.

Uitdeuken zonder spuiten

Bij kleinere deukjes in uw auto is het niet nodig om deze over te spuiten en kunnen we deze repareren zonder al te hoge kosten. Heeft u hagelschade kom eens langs dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Meer over Autoschade Ladonk

Schadeherstel na ongeluk

Mocht in u bij een ongeluk betrokken zijn dan is autoschade een vervelende bijkomstigheid. Wij willen u graag ontzorgen en de schade herstellen zonder dat u daar over in hoeft te zitten. Een ongeval is al vervelend genoeg. In de meeste gevallen wordt schadeherstel volledig gedekt door uw verzekering (mits u all-risk verzekerd bent) of die van de oorzaker.

Lakschade overspuiten of polijsten

Heeft u lakschade, hagelschade, een kras in uw lak of een doffe kleur kom eens langs om u te laten adviseren over de mogelijkheden. We kunnen het overspuiten of wellicht is polijsten al voldoende om uw lak er weer schijnend uit te laten zien.

Spotrepair

Heeft op een enkele plaats lakschade dan kunnen we dat middels spotrepair herstellen. Hierbij wordt alleen de beschadigde plaats behandeld met behoud van de orginele of fabrieks lakkleur. Met spot repair hoeft dus niet de gehele bumper, portier of moterkap te worden overgespoten.

Meer informatie

Wilt u een passend advies neem dan contact met ons op.

Meer over Autoschade Ladonk

Autoschade Ladonk heeft een uitstekende ligging ten opzichte van Boxtel, Liempde, Gemonde, Lennisheuvel,  Esch, Haaren, Oisterwijk en Vught.

Bel ons op 0411 67 21 27 Mail ons Bezoek ons Download Schadeformulier